جشن «بهار قرآن با آغاز بهار طبیعت» در سازمان جهاددانشگاهی برگزار شد

۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۶ کد : ۶۹۷۴۲ تاپ خبر عمومی
جشن «بهار قرآن با آغاز بهار طبیعت» در سازمان جهاددانشگاهی با حضور خانواده اعضای جهاددانشگاهی استان یزد با برنامه‌های متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه، افطاری، نماز جماعت و تجلیل از فرزندان ممتاز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، عصر روز شنبه 26 اسفند 1402، جشن با شکوهی با عنوان «بهار قرآن با آغاز بهار طبیعت» در دانشگاه علم و هنر برگزار شد. این جشن که با حضور خانواده اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد همراه بود، شامل برنامه‌های متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه، افطاری، نماز جماعت و اهدای لوح تقدیر و گل به فرزندان محصل ممتاز بود.

در ابتدای این مراسم، پس از تلاوت قرآن کریم و سرود ملی، دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و فرارسیدن سال نو، به اهمیت انس با قرآن کریم و بهره‌مندی از معنویات این ماه پرفضیلت اشاره کرد.

وی با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی برای خودسازی و تزکیه نفس است، اظهار داشت: امیدواریم در این ماه مبارک بتوانیم با بهره‌مندی از تعالیم قرآن کریم، مسیر سعادت و رستگاری را پیش رو گیریم.

در ادامه، برنامه‌های شاد و متنوعی از جمله نمایش طنز، مسابقه و موسیقی اجرا شد و سپس نماز جماعت مغرب و عشاء اقامه شد.

همچنین در این مراسم، از فرزندان محصل ممتاز اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اهدای لوح تقدیر و گل تجلیل شد.

برپایی آتلیه عکاسی خانوادگی از دیگر بخش‌های این جشن بود که مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت.

در پایان، افطاری با حضور شرکت‌کنندگان در این جشن برگزار شد.

کلید واژه ها: ماه رمضان