مراسم رونمایی از ۱۰ محصول فناورانه‌ی جهاددانشگاهی برگزار شد
(شکوفایی در تحریم)/ با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور؛

مراسم رونمایی از ۱۰ محصول فناورانه‌ی جهاددانشگاهی برگزار شد جدید

به مناسبت هفته‌ی پژوهش و در پاسخ به تحریم‌های ظالمانه، مراسم رونمایی از ۱۰ محصول فناورانه‌ی جهاددانشگاهی با حضور معاون اول رییس‌جمهور در دانشگاه علم‌وفرهنگ برگزار شد.

جهاددانشگاهی در اجرای پروژه‌های ملی محیط‌زیست فعال می‌شود
با انعقاد یک تفاهم‌نامه؛

جهاددانشگاهی در اجرای پروژه‌های ملی محیط‌زیست فعال می‌شود

در راستای اجرای برنامه اشتغال فراگیر بر اساس تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان حفاظت از محیط‌زیست، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی در خدمت پروژه‌های کلان محیط زیستی قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب
توسط سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان انجام می‌گیرد؛ آغاز به کار رسمی سامانه‌ی فن‌یوز در نمایشگاه ایران‌ساخت ۱۳۹۷

طی هماهنگی‌های انجام شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی (ستفا) در نمایشگاه ایران ساخت ۱۳۹۷ خدمات همتاگزینی (Business matchmaking) را از طریق سامانه "فن‌یوز" ارایه می‌دهد.

هوشیاری دانشجویان درباره‌ی منافع ملی کشور
دکتر طیبی در اختتامیه هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان مطرح کرد:

هوشیاری دانشجویان درباره‌ی منافع ملی کشور

رییس جهاددانشگاهی در اختتامیه هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان مطرح کرد: وقتی مصالح کشور مطرح است، دانشجویان نفع کشور را در اولویت می‌دانند. ما نیز باید به توافق برسیم تا برنامه‌ریزی‌های دراز مدت انجام دهیم.

ادامه مطلب
با معرفی تیم برگزیده در هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران رقم خورد؛

پایان ۳ روز مسابقه‌ی هیجان‌انگیز و آگاهی‌بخش

هیات داوران هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، تیم "جیم" را به عنوان تیم برگزیده انتخاب کرد و تیم "راه سبز امید" نیز جایگاه دوم را از آن خود کرد.

برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی
به همت سازمان جهاددانشگاهی یزد

برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی

مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و شورای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های یزد برگزار شد.

ادامه مطلب

مرحله استانی مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی در یزد مدیریت گالری