آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه علم و هنر برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۸ کد : ۶۹۴۵۴ آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی آموزش و پرورش با حضور ۵۰۰ داوطلب خانم در دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.
آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه علم و هنر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دسازمان جهاددانشگاهی استان یزد، آزمون استخدامی آموزش و پرورش در روز جمعه 18 اسفند ماه با حضور 500 داوطلب خانم در این دانشگاه برگزار شد.

آزمون حاضر در راستای جذب نیروی انسانی مورد نیاز در بخش آموزش و پرورش به منظور پوشش دهی به نیازهای مختلف تحصیلی و تربیتی برگزار شده بود. داوطلبان در این آزمون با شرکت و رقابت با یکدیگر، به دنبال کسب سهمیه قبولی در این فرایند مهم بودند تا بتوانند به عنوان معلم در مدارس و موسسات آموزشی مختلف خدمت کنند..

دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی یزدبا دارا بودن تجهیزات و امکانات مناسب، میزبان این رویداد مهم بوده و نقش مهمی در برگزاری آزمون استخدامی این حوزه در استان یزد ایفا کرده است. این مرحله اولیه از فرآیند انتخاب و استخدام نیروی متخصص و کارآمد در حوزه آموزش و پرورش، گام مهمی در راستای بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی در کشور محسوب می‌شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی

( ۱ )