در بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران؛

فراخوان حمایت از پایان نامه های دانشجویی منتشر شد

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۸ کد : ۶۸۴۳۳ پژوهشی تاپ خبر
بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی جهت پیشبرد طرح های مصوب بانک، از پایان نامه های دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در رشته های میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، کشاورزی گرایش میکربی، قارچ شناسی و زیست شناسی دریا در قالب طرحهای مصوب حمایت می کند.
فراخوان حمایت از پایان نامه های دانشجویی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی، به منظور همکاری و ارتباط بیشتر با محققان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، جهت تسهیل دسترسی دانشجویان به امکانات تجهیزاتی و مشاوره های علمی و پیشبرد همزمان طرح های مصوب، بانک میکروارگانیسم های این مرکز آمادگی پذیرش و حمایت از  پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی را دارد.

موضوعات مورد پذیرش در راستای طرح های مصوب بانک میکروارگانیسم ها

1. دستیابی به منابع ژنتیکی پربازده Haematococcus pluvialis با قابلیت تولید آستاگزانتین بالا
  2. غربالگری و شناسایی سویه های قارچ Aspergillus مولد آنزیم فیتاز با هدف تولید آنزیم مکمل خوراک طیور
  3. غربالگری و ارزیابی سویه های مخمری آنتاگونیست جهت حفاظت زیستی میوه ها
  4. غربالگری سویه های پروبیوتیک کاربردی در صنایع غذایی و پزشکی

تسهیلات

• برای دانشجویان حایز شرایط تخفیف 20درصدی در نظر گرفته می شود.

رشته های تحصیلی: میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، کشاورزی گرایش میکربی، قارچ شناسی و زیست شناسی دریا

محل انجام پایان نامه: آزمایشگاه های تحقیقاتی بانک میکروارگانیسم ها  (استان البرز)

شیوه ثبت نام: تکمیل درخواست در سایت مرکز به نشانی https://ibrc.acecr.ac.ir/ و تکمیل فرم درج شده در قسمت پایان نامه (پنل آموزش)

حضور دانشجو جهت انجام پروژه ها الزامی می باشد.

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:

02634762395  -  02188525383(واحد آموزش)