برگزاری آزمون استخدامی سازمان ملی استاندارد و وزارت آموزش و پرورش در یزد

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۸ کد : ۶۳۲۸۴ آموزشی تاپ خبر
به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی استاندارد برگزار شد
برگزاری آزمون استخدامی سازمان ملی استاندارد و وزارت آموزش و پرورش در یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، معاون آموزش سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد از برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی استاندارد در این استان خبر داد.

«فاطمه سعادت‌جو» در این باره گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی استاندارد امروز جمعه ۲۱ مهرماه توسط مرکز آزمون های استخدامی جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با شرکت ۱۲۵ نفر، ۷۰ نفر متقاضی شرکت در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و ۵۵ نفر متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی اداره استاندار در محل ساختمان امام علی سازمان جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه نتایج این مرحله پس از تصحیح الکترونیکی پاسخنامه‌ها از طریق سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام خواهد شد، یادآور شد: داوطلبان پس از اعلام نتایج می توانند با مراجعه به سامانه hrtc.ir از نتیجه آزمون خود مطلع شوند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی