هشتاد و نهمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی (یادواره جهادگر شهید امیر مهرداد) به مدت دو روز در قزوین برگزار می شود.

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۸ کد : ۶۱۵۸۲ تاپ خبر عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، هشتاد و نهمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی (یادواره جهادگر شهید امیر مهرداد) 1 و 2 شهریورماه به مدت دو روز به میزبانی واحد قزوین برگزار می شود.

این گردهمایی با سخنرانی دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیات امنای جهاددانشگاهی، دکتر عبدالحسین کلانتر معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی آغاز می شود.

از برنامه های در نظر گرفته شده برای این گردهمایی می توان به کارگاه فرهنگی «راهکارهای گسترش زیست عفیفانه در دانشگاه ها»، معرفی واحدهای شایسته تقدیر، ارایه گزارش و جمع بندی گردهمایی اشاره کرد.

کلید واژه ها: گردهمایی معاونین فرهنگی