توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛

کارگاه آموزشی یکسان سازی تدریس کتاب Eight ویژه اساتید زبان انگلیسی

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۵ کد : ۴۴۵۲ آموزشی تاپ خبر عمومی
کارگاه آموزشی یکسان سازی تدریس کتاب Eight ویژه اساتید زبان انگلیسی معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.
کارگاه آموزشی یکسان سازی تدریس کتاب Eight ویژه اساتید زبان انگلیسی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، کارگاه آموزشی یکسان سازی تدریس کتاب Eight ویژه اساتید زبان انگلیسی معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد به مدت چهار ساعت بصورت تئوری و عملی برگزار شد.

دکتر افروزیان، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد ضمن اعلام این خبر گفت؛ آموزش های زبان انگلیسی با منبع جدید تحت عنوان کتابEight  (سطح 1A) در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی از ترم جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود؛ طی چند سال گذشته بومی سازی منابع آموزشی زبان انگلیسی در دستورکار گروه آموزشی زبان های خارجی جهاددانشگاهی قرار گرفته است که حاصل این تلاش کتاب استاندارد و قابل تمجیدEight  می باشد که بصورت آزمایشی در چند استان اجرا شده و از ترم جاری شاهد برگزاری آن در سراسر کشور خواهیم بود.

لازم بذکر است، در این کارگاه، روش تدریس کتاب Eight ، طرح درس و تکنیک های آموزشی جدید منطبق با اهداف آموزشی به اشتراک گذاشته شد و در پایان اساتید به چگونگی نحوه تدریس شان در کلاس پرداختند و روش های خود را با هم مقایسه و ارزیابی کردند.

( ۱۰ )