گسترش همکاری فرمانداری میبد با سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۹۶۸ فرهنگی تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
فرماندار میبد طی جلسه ای با رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد درخصوص همکاری های بیشتر گفتگو کرد.
گسترش همکاری فرمانداری میبد با سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، فرماندارمیبد طی جلسه ای با رییس و معاون فرهنگی سازمان درخصوص همکاری های بیشتر گفتگو کردند.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ضمن اشاره به همکاری های گسترده بین سازمان و شهرستان، توسعه صنعت زیلو بافی در میبد را، از ماموریت های سازمان خواند .

مهدی باصولی در این زمینه خواستار همکاری و حمایت هر چه بیشتر فرمانداری و مسیولین شهرستان شد. در ادامه فرماندار میبد ضمن اظهار آمادگی در گسترش همکاری ها، حمایت خود را در خصوص فعالیت های فی مابین اعلام کرد.

حسین فلاح ضمن تشکر از اقدامات گذشته جهاددانشگاهی استان که به احیای هنر زیلوبافی در میبد کمک کرده، خواستار گسترش همکاری در حوزه خانه زیلو و خوشه زیلو شد.

همچنین در ادامه این جلسه زمینه های دیگر همکاری از جمله توانمندی های سازمان در حوزه پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت .

لازم بذکر است ، فرماندار میبد ضمن بازدید از حوزه های سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با دیگر توانمندیهای این سازمان آشنا شد.