نشست تخصصی نو انگار در راستای توسعه دانش نظرسنجی و تعالی روابط عمومی

نشست تخصصی نو انگار در راستای توسعه دانش نظرسنجی و تعالی روابط عمومی با حضور مدیران روابط عمومی های ادارات و سازمان های استان یزد برگزار شد.

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۵۸۶ پژوهشی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، نشست تخصصی "نو انگار" در راستای توسعه دانش نظرسنجی و تعالی روابط عمومی به همت جهاد دانشگاهی یزد با حضور 80 نفر از مدیران و کارشناسان روابط عمومی ادارات و سازمان های استان برگزار شد.
در این نشست که با حضور 3تن از مدیران و معاونین مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ISPA) برگزار شد جناب آقای دکتر عاملی به بررسی تاریخی شکل گیری افکار عمومی در ایران، آقای مهندس شیرعلی به مبحث بازتعریف روابط عمومی؛ روابط عمومی دانش پایه و در نهایت آقای دکتر رفیعی به کاربرد نظرسنجی و مطالعات افکار عمومی در روابط عمومی پرداختند