برگزاری رویداد دیدار(صندلی تجربه) توسط مرکز رشد جهاددانشگاهی یزد

رویدار دیدار ،آشنایی با کارآفرین در زمینه قارچهای دارویی و خوراکی در مرکز رشد گیاهان دارویی اشکذر برگزار گردید.
برگزاری رویداد دیدار(صندلی تجربه) توسط مرکز رشد جهاددانشگاهی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد ،زارع معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی گفت: در این رویداد که به صورت مجازی برگزار شد شرکت کنندگان با مسیر کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در زمینه قارچهای دارویی و خوراکی آشنا شده و با انتقال تجربیات خانم ارجمندی کارآفرین موفق در این زمینه با چگونگی تشخیص فرصت و راه اندازی کسب و کار ،شکستها،موفقیت ها و فرصت هایی که ایشان بدست آورده اند آشنا گردیدند و در ادامه خانم ارجمندی به پرسشهای شرکت کنندگان در این رویداد پاسخ دادند.
زارع گفت: با استقبال شرکت کنندگان در این زمینه قرار است کارگاه آموزشی قارچ گانودرما به صورت مجازی توسط مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اشکذر برگزار گردد.