ویژه‌ی اعضای جهاددانشگاهی برگزار می‌شود؛ مسابقه‌ی سراسری کتاب‌خوانی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی (علیه‌السلام)

۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۱ کد : ۱۶۵۵۰ تاپ خبر عمومی
مسابقه‌ی سراسری کتاب‌خوانی ویژه‌ی جهادگران واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به مناسبت میلاد با سعادت امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این مسابقه‌ی کتاب‌خوانی به‌صورت غیرحضوری (پیامکی) در قالب 8 سوال از متن نامه‌ی 31 نهج‌البلاغه به همت اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی طراحی شده است.

نامه‌ی 31، نامه‌ی امام علی (علیه‌السلام) به فرزندش امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)، دریایی از معارف و آموزه‌های دینی و اخلاقی است. این نامه در حقیقت منشوری از بهترین دستورالعمل‌های اعتقادی و اخلاقی است؛ برای تمام کسانی که دل در گرو اخلاق و معنویات دارند. امیرالمومنین (علیه‌السلام) در این نامه، علاوه بر بیان توحید، عظمت پروردگار، صفات الهی، هدف آفرینش، معاد و ...، مهم‌ترین نیازهای زندگی مادی و معنوی انسان را مطرح می‌کند.

اعضای جهاددانشگاهی می‌توانند برای شرکت در مسابقه، پس از مطالعه‌ی متن این نامه‌ی ارزشمند، پاسخ‌های خود را در قالب یک عدد 8 رقمی (از چپ به راست، پاسخ سوال یک تا هشت)، هم‌راه با نام، نام خانوادگی و نام واحد محل خدمت، به شماره‌ی 30001359 پیامک کنند.

جهادگران عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به اداره‌ی روابط عمومی واحد سازمانی خود مراجعه نمایند.

هم‌چنین متن کامل نامه‌ی 31 نهج‌البلاغه به همراه ترجمه (با قابلیت دانلود) در ادامه آورده شده است.