نشست مشترک جهاددانشگاهی یزد و نظام مهندسی ساختمان استان؛ گامی بلند در مسیر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۵ کد : ۸۳۵۸۹ آموزشی تاپ خبر
نشست مشترک جهاددانشگاهی یزد و نظام مهندسی ساختمان استان با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی برگزار شد. در این دیدار، طرفین بر لزوم انعقاد تفاهم‌نامه برای استفاده از ظرفیت‌های مشترک تأکید کردند.
نشست مشترک جهاددانشگاهی یزد و نظام مهندسی ساختمان استان؛ گامی بلند در مسیر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در نشستی که به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد، دکتر محمدحسین طالبی، رئیس این سازمان، به همراه معاونین، میزبان مهندس مجتبی فرهمند، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد و هیئت همراه بودند. این دیدار در سالن کنفرانس جهاددانشگاهی یزد انجام شد و طی آن، طرفین به بررسی زمینه‌های همکاری مشترک پرداختند.

دکتر طالبی در ابتدای این نشست، با تبریک انتصاب مهندس فرهمند به ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان، برای ایشان و تیم همراهشان آرزوی موفقیت کرد. وی سپس به تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و هنر پرداخت و تأکید کرد که این سازمان به دلیل نزدیکی به بدنه نظام مهندسی، می‌تواند همکاری‌های مؤثری داشته باشد. وی افزود که جهاددانشگاهی با دارا بودن مراکز تخصصی متنوع، از جمله مرکز خاک و مصالح ساختمانی، آماده ارائه خدمات تخصصی به نظام مهندسی است.

رئیس جهاددانشگاهی یزد همچنین به حوزه‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی این سازمان اشاره کرد و از خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی ایسپا، مرکز مگفا و پروژه داناب به عنوان بخش‌های مؤثر در فرهنگ‌سازی و توسعه آموزش نام برد. وی خاطرنشان کرد که مرکز خاک و مصالح ساختمانی جهاددانشگاهی در دو دهه گذشته همکاری‌های سازنده‌ای با سازمان‌های مختلف استان داشته و با رویکرد غیرانتفاعی فعالیت می‌کند. همچنین، وی به ظرفیت‌های دانشگاه علم و هنر اشاره کرد و گفت این دانشگاه با بیش از 540 نفر از اساتید مدعو و هیئت علمی، بستر مناسبی برای توسعه آموزش‌های تخصصی فراهم کرده است.

در ادامه، معاونین جهاددانشگاهی یزد به معرفی حوزه‌های تحت مدیریت خود پرداختند و زمینه‌های همکاری با نظام مهندسی ساختمان را تشریح کردند.

مهندس فرهمند نیز در این نشست با اشاره به مسئولیت‌های مشترک بین دو سازمان، اظهار داشت که بسیاری از این ظرفیت‌ها تاکنون مغفول مانده است. وی آموزش را به عنوان یکی از اصلی‌ترین حوزه‌های همکاری برشمرد و پیشنهاد کرد که این همکاری‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ای رسمی تدوین شود. رئیس نظام مهندسی ساختمان استان یزد همچنین به ضرورت تقویت آموزش‌های تخصصی برای مهندسان پس از فارغ‌التحصیلی اشاره کرد و گفت در سال 1404، برنامه‌ریزی عملیاتی برای توانمندسازی مهندسان در دستور کار قرار دارد.


( ۱ )

نظر شما :