برگزاری جلسه هماهنگی میان سازمان جهاددانشگاهی و دفتر امور روستایی با محوریت توسعه آموزش‌های سال ۱۴۰۴

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۶ کد : ۸۳۰۸۳ آموزشی تاپ خبر
به منظور برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و سفرهای علمی ویژه مدیران و کارشناسان حوزه روستایی، جلسه‌ای مشترک میان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دفتر امور روستایی و شوراها استان یزد برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی میان سازمان جهاددانشگاهی و دفتر امور روستایی با محوریت توسعه آموزش‌های سال ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد به منظور برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و سفرهای علمی ویژه مدیران و کارشناسان حوزه روستایی، جلسه‌ای مشترک میان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دفتر امور روستایی و شوراها  استان یزد در روز دوشنبه، اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد. در این نشست که در محل سازمان جهاددانشگاهی برگزار شد، دکتر احمدخانی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی، به همراه آقای رضایی (مدیر اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه آموزش و کارآفرینی) و خانم ساجدی (کارشناس آموزش)، میزبان آقای مهندس احمدیان (معاون دهیاری‌ها و امور شوراها)، مهندس یاوری (معاون زیربنایی دفتر امور روستایی) و مهندس مزیدی (کارشناس آموزش) بودند.

در ابتدای جلسه، دکتر احمدخانی با ابراز رضایت از همکاری‌های صورت‌گرفته در سال‌های گذشته، بر آمادگی سازمان جهاددانشگاهی برای گسترش و ارتقاء سطح کیفی دوره‌های آموزشی در سال جاری تأکید کرد. وی نقش آموزش را در ارتقای توانمندی‌ مدیران محلی، افزایش اثربخشی عملکرد دهیاری‌ها و تحقق توسعه پایدار در مناطق روستایی بسیار حائز اهمیت دانست.

سپس مهندس احمدیان، معاون دهیاری‌ها و امور شوراها، ضمن قدردانی از کیفیت برگزاری دوره‌های آموزشی گذشته، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این همکاری‌ها، شاهد افزایش سطح دانش و مهارت نیروهای فعال در حوزه مدیریت روستایی باشیم.

مهندس یاوری نیز با ارائه گزارشی از نیازهای آموزشی شناسایی‌شده، پیشنهاداتی برای طراحی دوره‌های تخصصی در حوزه‌هایی نظیر مدیریت بحران، توسعه زیرساخت‌های روستایی، گردشگری پایدار، و حفاظت از منابع طبیعی ارائه داد.

در ادامه جلسه، موضوع سفرهای علمی آموزشی با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران روستایی با پروژه‌های موفق در سطح کشور مطرح شد و بر ضرورت تلفیق آموزش‌های حضوری و مجازی در اجرای برنامه‌های سال جاری تأکید گردید.

در پایان نشست، طرفین بر تشکیل کارگروه مشترک جهت تدوین تقویم آموزشی سال ۱۴۰۴، بازنگری سرفصل‌ها و به‌روزرسانی محتوای آموزشی، ارزیابی اثربخشی دوره‌ها و استمرار جلسات هم‌اندیشی تأکید کردند.

این جلسه، گامی مؤثر در راستای ارتقاء کیفیت آموزش‌های تخصصی در حوزه مدیریت روستایی و تحقق اهداف توسعه پایدار در مناطق روستایی کشور به‌شمار می‌رود.


نظر شما :