پایان ارزیابی طرح شهید زین‌الدین در جهاددانشگاهی استان یزد؛ نتایج نهایی به‌زودی اعلام می‌شود

۱۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴ کد : ۸۲۰۰۱ آموزشی تاپ خبر
طرح شهید زین‌الدین با ارزیابی شایستگی داوطلبان در جهاددانشگاهی استان یزد برگزار و نتایج نهایی این آزمون طی هفته‌های آینده اعلام خواهد شد. این ارزیابی با تمرکز بر شایستگی‌های عمومی، تخصصی و اختصاصی داوطلبان و با رعایت عدالت و شفافیت کامل انجام شده است.
پایان ارزیابی طرح شهید زین‌الدین در جهاددانشگاهی استان یزد؛ نتایج نهایی به‌زودی اعلام می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، فرآیند ارزیابی پذیرفته شدگان طرح استخدامی شهید زین‌الدین، روز پنجشنبه مورخ 17 اسفندماه در محل سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با حضور ارزیابان و مدیر اجرایی کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی برگزار شد.

مدیر اجرایی کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی از شایسته گزینی به عنوان اولویت این کانون یاد کرد و افزود: نتایج ارزیابی آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین تا پایان امسال اعلام می‌شود.
موسوی در تشریح روند و فرایند کار کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی اظهار کرد: در این کانون تمامی ملاک‌های شایستگی عمومی, رفتاری، روانشناختی، اختصاصی و تخصصی برای استخدام و جذب افراد مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.
موسوی گفت: در حوزه ارزیابی عمومی، ملاک‌هایی از جمله مهارت‌های ارتباطی و ارتباط موثر، توانایی مذاکره, اقناع سازی و متقاعد کنندگی، هوش هیجانی، توانایی تصمیم‌گیری و حل مسئله، روحیه خدمت گرایی, مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی و...  مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مدیر اجرایی کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: در حوزه ملاک‌های تخصصی و اختصاصی نیز با کمک ارزیابان تخصصی, پذیرفته شدگان رسته های شغلی به لحاظ تخصص‌های لازم در حوزه کاری مربوطه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۸۰ کانون ارزیابی در سطح کشور، گفت: جهاددانشگاهی به دلیل ظرفیت و گستردگی که در سطح کشور دارد بستر مناسبی را برای ارزیابی شایستگی مدیران و نیز ارزیابی افراد در جذب و بکارگیری در دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف فراهم کرده است.
این عضو هیات علمی جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به شروع فرآیند ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی طرح «شهید زین‌الدین» از ۲۳ بهمن ماه، گفت: در این فرایند ۱۹۸ نفر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
در نهایت حدود ۴۰ نفر از این افراد، جذب هفت دستگاه اجرایی از جمله فرودگاه بین المللی شهید اشرفی، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، اداره کل منابع طبیعی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌شوند.
این مسئول در خصوص زمان اعلام نتایج این طرح هم عنوان کرد: بعد از اتمام ارزیابی، نتایج ارزیابی تکمیلی ارزیابی شوندگان به دستگاههای اجرایی ارسال خواهد شد و از طریق سامانه مرکز آزمون به پذیرفته شدگان اطلاع رسانی می گردد.
معاون آموزش و توسعه جهاددانشگاهی واحد استان یزد از پایان مرحله ارزیابی طرح استخدامی شهید زین‌الدین در یزد و اعلام نتایج نهایی این آزمون در هفته‌های آتی خبر داد.
مسعود احمدخانی اظهار کرد: فرایند ارزیابی تکمیلی طرح استخدامی شهید زین‌الدین با همت کانون ارزیابی شایستگی و توسعه صلاحیت این نهاد برای ارزیابی پذیرفته شدگان استخدامی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری یزد، در کمال آرامش، نظم و برنامه‌ریزی مناسب برای  13داواطلب نهایی در جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد.
وی گفت: این ارزیابی با هدف سنجش شایستگی و توانمندی‌های داوطلبان در تمامی زمینه های عمومی، تخصصی و اختصاصی و با بهره‌گیری از روشهای نوین کانون ارزیابی شایستگی در سنجش نیروی انسانی برگزار گردید.
احمدخانی افزود: در این ارزیابی پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت متقاضی استخدام در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، با نظارت نمایندگان سازمان امور اداری و استخدامی کشور و حضور ناظران سازمان مدیریت و برنامه ریزی توسط کانون ارزیابی شایستگی جهاددانشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی مراحل فرایند طبق مفاد مندرج در دفترچه آزمون و با رعایت عدالت و شفافیت و با حضور ناظرین اجرا شد و به‌ منظور افزایش شفافیت و مستندسازی کلیه مراحل ارزیابی ضبط و ثبت شده است.
نتایج نهایی این آزمون پس از بررسی‌های تکمیلی و جمع‌بندی عملکرد داوطلبان، طی هفته‌های آتی اعلام خواهد شد.


( ۱ )

نظر شما :