برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی استان یزد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۷ کد : ۷۰۹۳۶ آموزشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی برگزار شد.  دکتر رحیم نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد به همراه دکتر دهقانی فیروزآبادی رئیس جهاددانشگاهی استان یزد با حضور در دانشگاه‌ یزد از برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش  بازدید کردند.

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز 17 بهمن‌ تا روز 29 بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع 79 درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، 16 درصد با مدرک کارشناسی ارشد و 5 درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

لازم به ذکر است نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه 1403 از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی(https://hrtc.ir ) اعلام می‌شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی