نتایج ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور اعلام شد

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۶۸۴۸ آموزشی تاپ خبر
نتایج ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور اعلام شد.
نتایج ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،به اطلاع داوطلبان ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور می‌رساند، کارنامه نتایج اولیه آزمون از امروز 15 اردیبهشت ماه بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir قابل مشاهده می‌باشد و داوطلبان با استفاده از کدملی و کد رهگیری پس از ورود به قسمت پروفایل، به کارنامه خود دسترسی خواهند داشت.

گفتنی است، آن دسته از داوطلبانی که در بخش وضعیت داوطلب مندرج در کارنامه آنان، عبارت «شما برای طی مرحله بررسی مدارک معرفی می‌شوید» را ملاحظه می‌کنند، می‌توانند از روز سه‌شنبه 17 اردیبهشت ماه با مراجعه به وب سایت اینترنتی دستگاه اجرایی مورد تقاضای خود، از مدارک مورد نیاز، زمان و مکان مراجعه جهت بررسی مدارک مطلع شوند.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی  و یا راه های ارتباطی در نظر گرفته شده  زیر اطلاعیه مرکز آزمون را ببینند .

( ۱ )