/به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی یزد/

برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۱۱۷۸ آموزشی عمومی
آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری،با حضور معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد و معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،221 نفر برای شرکت در این آزمون در استان یزد ثبت نام کرده بودند که 44 شرکت کننده از این تعداد در آزمون جامع مدیریت فنی دفاتر خدماتی مسافرتی و گردشگری و 177 نفر نیز در آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی، ایران گردی و جهانگردی حضور دارند.

گفتنی است، یکی از مراحلی که فراگیران دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری در پایان دوره آموزشی برای دریافت گواهینامه باید طی کنند، آزمون جامع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که با همکاری سازمان جهاددانشگاهی برگزار می گردد.

لازم به ذکر است  آزمون جامع دوره‌های راهنمای طبیعت‌گردی، راهنمای ایرانگردی و جهانگردی، راهنمای تخصصی ژئوتوریسم و مدیرفنی دفاتر خدماتی مسافرتی، دوبار در سال برگزار می‌شود.

( ۱ )