انتخاب سردبیر خبرگزاری ایکنای یزد به ریاست کمیته خبرنگاران تخصصی فرهنگ و هنر استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، در نشستی با هدف اجرای طرح حمایت از محتوامحوری در رسانه های استان و با محوریت حوزه فرهنگ و هنر، اعظم السادات میرجلیلی، سردبیر خبرگزاری ایکنای یزد، به عنوان رئیس کمیته خبرنگاران تخصصی فرهنگ و هنر استان انتخاب شد. این حکم به صورت مشترک توسط مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد و خانه مطبوعات یزد صادر شده است.
میرجلیلی که سالهاست مدیریت خبرگزاری تخصصی قرآن (ایکنا) وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی را بر عهده دارد، از خبرنگاران پیشکسوت و شناخته شده استان در حوزه فرهنگی به شمار میرود. در این طرح، با تشکیل کمیته خبرنگاران تخصصی فرهنگ و هنر و عضوگیری از فعالان این عرصه، آثار تولیدشده در موضوعات تخصصی به صورت ماهیانه مورد ارزیابی قرار میگیرد و بر اساس کیفیت محتوا، پس از داوری توسط متخصصان، به تولیدکنندگان آثار برگزیده کمک مالی اعطا خواهد شد.
این اقدام با هدف ارتقای کیفیت محتوای رسانه های استان و حمایت از خبرنگاران و تولیدکنندگان محتوای تخصصی در حوزه فرهنگ و هنر انجام شده است. خبرگزاری ایکنا به عنوان یکی از رسانه های تخصصی وابسته به جهاد دانشگاهی، همواره در زمینه تولید محتوای فرهنگی و قرآنی پیشگام بوده و این انتصاب نیز گامی جدید در راستای تقریب رسانه های تخصصی و حرفه ای استان محسوب میشود.
نظر شما :