مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی سدید در یزد با حضور چشمگیر دانشجویان آغاز می‌شود

۳۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۸ کد : ۸۲۹۴۳ فرهنگی تاپ خبر
مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی "سدید" با حضور ۷۲ دانشجو از دانشگاه‌های استان یزد در روزهای ۳۱ فروردین و ۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. چهار برگزیده این مسابقات به مرحله کشوری که آبان ماه در تهران برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.
مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی سدید در یزد با حضور چشمگیر دانشجویان آغاز می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دومین دوره مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه‌دقیقه‌ای (سدید) با استقبال قابل توجه جامعه دانشگاهی استان یزد روبرو شده است. این رویداد علمی که طی روزهای یکشنبه و دوشنبه، ۳۱ فروردین و ۱ اردیبهشت ماه جاری برگزار می‌شود، میزبان ۷۲ دانشجوی مستعد از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر استان خواهد بود.

مجید برائمی، دبیر اجرایی این دوره از مسابقات، با بیان اینکه این مسابقات یکی از ابتکارات نوین در عرصه علمی کشور محسوب می‌شود، اظهار داشت: مسابقات سدید فرصتی استثنایی برای دانشجویان فراهم می‌کند تا بتوانند یافته‌ها و دستاوردهای علمی خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با تأثیرگذارترین شیوه ارائه کنند.

وی با اشاره به اهداف این مسابقات افزود: این رویداد علمی در پنج محور اصلی شامل مقالات علمی، پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، اختراعات و نوآوری‌ها، پژوهش‌های علمی و معرفی کتاب‌های تخصصی برگزار می‌شود. ما معتقدیم این تنوع موضوعی می‌تواند تمامی جنبه‌های فعالیت‌های علمی دانشجویان را پوشش دهد.

برائمی در ادامه به تشریح برنامه‌های این مسابقات پرداخت و گفت: در روز اول مسابقات که در محل دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی استان واقع در دانشگاه یزد برگزار می‌شود، شرکت‌کنندگان در کارگاه‌های تخصصی شیوه‌های ارائه مؤثر شرکت خواهند کرد. سپس در روز دوم که در فضای کتابخانه مرکزی یزد برگزار می‌شود، رقابت اصلی میان شرکت‌کنندگان انجام خواهد شد.

دبیر اجرایی مسابقات سدید استان یزد با اشاره به معیارهای داوری این مسابقات توضیح داد: داوری آثار بر اساس معیارهایی همچون اصالت محتوا، شیوه ارائه، تأثیرگذاری و زمان‌بندی دقیق انجام خواهد شد. هیئت داوران متشکل از اساتید برجسته دانشگاهی و متخصصان ارتباطات علمی خواهد بود.

وی در ادامه به جوایز این مسابقات اشاره کرد و گفت: به چهار نفر برتر این مسابقات علاوه بر جوایز نقدی و لوح تقدیر، این فرصت داده می‌شود تا در دومین دوره مسابقات کشوری سدید که آبان ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود، نمایندگی استان یزد را بر عهده بگیرند.

برائمی با بیان اینکه این مسابقات می‌تواند نقطه عطفی در مسیر علمی دانشجویان باشد، خاطرنشان کرد: تجربه دوره گذشته نشان داد که بسیاری از شرکت‌کنندگان توانستند از طریق این مسابقات توجه مراکز علمی و پژوهشی کشور را به خود جلب کنند و برخی از طرح‌های ارائه شده در این مسابقات به مرحله تجاری‌سازی رسیده‌اند.

وی در پایان از تمامی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دعوت کرد تا از این رویداد علمی بازدید کنند و افزود: این مسابقات نه تنها یک رقابت علمی، بلکه فرصتی برای تبادل نظر و ایجاد ارتباطات علمی میان دانشجویان و محققان استان است. امیدواریم شاهد حضور پرشور جامعه دانشگاهی در این رویداد باشیم.


نظر شما :