نشست تخصصی مدیریت سبز و بهینه سازی مصرف انرژی برگزار می شود

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۷ کد : ۷۲۴۸۳ پژوهشی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، به مناسبت هفته محیط زیست نشست تخصصی مدیریت سبز و بهینه سازی مصرف انرژی برگزار خواهد شد.
نشست تخصصی مدیریت سبز و بهینه سازی مصرف انرژی برگزار می شود

به مناسبت هفته محیط زیست، نشست تخصصی مدیریت سبز و بهینه سازی مصرف انرژی به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد و با مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست استان و خانه فناور محیط زیست مستقر در سازمان جهاددانشگاهی روز چهارشنبه 23 خرداد ماه در محل سالن سردار شهید سلیمانی  برگزار خواهد شد.

گفتنی است در پایان این نشست تخصصی، تفاهم نامه همکاری با موضوع همکاری در اجرای طرح­های فناورانه و اقدامات مرتبط و موثر در حفاظت محیط زیست، کاهش آلودگی­ها و بهینه­سازی مصرف انرژی در واحدهای اداری، تجاری، صنعتی، نیروگاه ها ، خدماتی، کشاورزی و ... فی مابین سه طرف امضاء و مبادله می گردد.

کلید واژه ها: محیط زیست