مردم اخبار سیل اخیر را از کدام منابع خبری پیگیری کردند؟

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۶ کد : ۶۳۰۴ پژوهشی عمومی
نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران نشان می‌دهد ۶۲.۴ درصد مردم اخبار مربوط به سیل اخیر را از صداوسیما دنبال کرده‌اند.
مردم اخبار سیل اخیر را از کدام منابع خبری پیگیری کردند؟

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، بر اساس نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) ۶۲.۴ درصد مردم اعلام کرده‌اند اخبار مربوط به سیل اخیر را از صداوسیما دنبال کرده‌اند. هم‌چنین ۲۰.۹ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که اخبار سیل اخیر را از طریق شبکه‌های اجتماعی پیگیری کرده‌اند.

منبع خبری ۷.۲ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی درباره سیل اخیر سایت‌های خبری بوده‌اند. علاوه بر آن ۳.۱ درصد مردم از شبکه‌های ماهواره‌ای و ۲.۹ درصد مردم از طریق دوستان و آشنایان اخبار مربوط به سیل را دنبال کرده‌اند.

۰.۸ درصد افراد از سایر منابع خبری خبرهای مربوط به سیل را پیگیری کرده‌اند و ۲.۳ درصد هم اعلام کرده‌اند که پیگیر اخبار سیل نبودند. ۰.۴ درصد شرکت‌کنندگان نیز به این سوال پاسخ نداند.

گفتنی است، این نظرسنجی ملی به صورت تلفنی و با جامعه آماری شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) در روزهای ۱۹ و ۲۰ فروردین ۹۸ انجام شده است.

( ۱ )