بررسی مقالات مرتبط با روز جهانی شبکه‌های اجتماعی

۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۹ کد : ۵۸۸۸۱ تاپ خبر عمومی
براساس گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، پربازدیدترین مقالات علمی با موضوع شبکه اجتماعی معرفی شدند.
بررسی مقالات مرتبط با روز جهانی شبکه‌های اجتماعی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، پربازدیدترین مقالات علمی نمایه شده در مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی با موضوع شبکه اجتماعی براساس میزان بازدید مخاطبان مشخص و معرفی شدند.

امروزه تحولی تازه و بسیار گسترده در عرصه‌ی ارتباطات به‌وجود آمده است. ظهور و توسعه‌ی بسیار سریع فنآوری‌های جدید، ارتباطات را در سراسر جهان گسترش داده است. شبکه‌های اجتماعی این امکان را فراهم می‌کنند تا با افراد ارتباط برقرار کنیم و از آنها ارتباط بگیریم. برقراری ارتباط با همکاران، همکلاسی‌ها و دوستان قدیمی بخش ارزشمندی از رسانه‌های اجتماعی است.

وجود شبکه‌های اجتماعی زندگی را دگرگون کرده و از شکل قبلی آن متمایز ساخته است.

محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در سال 2023

•           فیس بوک

•           یوتیوب

•           واتس اپ

•           اینستاگرام

•           وی چت

•           تیک تاک

•           سینا ویبو

به دلیل اهمیت شبکه های اجتماعی و تأثیر آن بر زندگی افراد، 30 ژوئن برابر با 9 تیر روز جهانی شبکه‌های اجتماعی نام‌گذاری شده است. به‌همین مناسبت در این گزارش، به بررسی مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی در حوزه‌های موضوعی مختلف خواهیم پرداخت.

معرفی مقالات پربازدید علمی با موضوع شبکه اجتماعی

جدول 1، مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی که بیشترین بازدید را داشته‌اند، نشان می‌دهد.

براین اساس «رسانه های اجتماعی؛ چیستی، کارکردها و چالش ها، «تاثیر عملکرد آموزش در فضای مجازی در تعاملات یادهی و یادگیری» و «تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی بر ارتباطات بین فردی کاربران» پربازدیدترین مقالات فارسی با موضوع شبکه‌های اجتماعی هستند.

جهت دسترسی به لینک مقالات پربازدید با موضوع شبکه اجتماعی به پیوست 1 در انتهای گزارش مراجعه شود.

جدول 1. مقالات فارسی پربازدید با موضوع شبکه اجتماعی

کلمات کلیدی مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی

کلمات کلیدی عصاره هر مقاله است و نویسنده موضوعات مقاله خود را در کلمات کلیدی نشان می‌دهد.

شکل 1، پر بسامدترین مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی را نشان می‌دهد.

براین اساس «سرمایه اجتماعی»، «فضای مجازی» و «تحلیل شبکه اجتماعی» پربسامدترین کلمات کلیدی در مقالات فارسی با موضوع شبکه های اجتماعی هستند. شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز مهم‌ترین شبکه اجتماعی بررسی شده در مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی است.

شکل 1. پربسامدترین مقالات فارسی با موضوع شبکه اجتماعی

*************************

پیوست 1. جهت ورود به صفحه مقالات پربازدید با موضوع شبکه اجتماعی روی عنوان مقاله کلیک کنید.

* رسانه های اجتماعی؛ چیستی، کارکردها و چالش ها

* تاثیر عملکرد آموزش در فضای مجازی در تعاملات یادهی و یادگیری

* تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی بر ارتباطات بین فردی کاربران

* بررسی نقش شبکه های اجتماعی دربازنمایی دهکده جهانی مک لوهان