به مناسبت روز جهانی صنایع دستی انجام گرفت؛

تجلیل رییس جهاددانشگاهی از هنرمندان شهر جهانی زیلو

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۸۰۷۷ تاپ خبر عمومی
رییس جهاددانشگاهی به مناسبت روز جهانی صنایع دستی با حضور در مرکز نوآوری و شکوفایی خوشه زیلو در شهر میبد، این روز را به هنرمندان این عرصه تبریک گفت.
تجلیل رییس جهاددانشگاهی از هنرمندان شهر جهانی زیلو

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد،  دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در پایان سفر یک روزه خود به استان یزد، به همراه محمد دهقان مدیر عامل و رئیس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد از مرکز نوآوری و شکوفایی خوشه زیلو در میبد که به عنوان شهر جهانی این دست بافته معرفی شده است، بازدید کرد.

رییس جهاددانشگاهی در این بازدید ضمن دیدار و گفت‌وگو با تنی چند از هنرمندان زیلوباف، امروز بیستم خردادماه روز جهانی صنایع دستی را به آنها تبریک گفت و از زحمات آن قدردانی کرد.

بازدید از مراکز سازمان جهاددانشگاهی یزد در شهر اردکان نیز از دیگر برنامه‌های دکتر مسلمی نائینی در این بازدید بود‌.

کلید واژه ها: خوشه زیلو میبد