دوره «تربیت دانشجو معلم قرآن» در یزد آغاز شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۶۴۲۳ فرهنگی تاپ خبر
مدیر امور فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد از آغاز دوره «تربیت دانشجو معلم قرآن کریم» با حضور ۲۵ نفر از دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، مجید برائمی، مدیر امور فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به اجرای طرح «تربیت دانشجو معلم قرآن کریم» به همت این نهاد و همکاری سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: در این دوره ۲۵ نفر از دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان ثبت‌نام کرده‌اند که آموزش‌های لازم را فرا خواهند گرفت.

وی ادامه داد: جلسه توجیهی این دوره با حضور سلما آرام، مسئول طرح ملی تربیت دانشجو معلم قرآن کریم به صورت آنلاین برگزار و موارد لازم در مورد نحوه برگزاری و سرفصل دروس ارائه شده در این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مدیر فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد یادآور شد: شرکت‌کنندگان در قالب این طرح به مدت ۱۰۰ساعت زیر نظر اساتید مجرب آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند و مهارت‌های نظری و عملی را کسب خواهند کرد.

کلید واژه ها: دوره تربیت معلم