همکاری دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد و بخشداری مرکزی یزد در توسعه مشاغل خانگی

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۴۵۴۱۶ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جلسه‌ای با حضور بخشدار مرکزی یزد، تعدادی از دهیارها و دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جلسه‌ای با حضور بخشدار مرکزی یزد، تعدادی از دهیارها و دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد برگزار شد.
در این جلسه ضمن تشریح اجرای طرح، به بررسی راهکارهای توسعه مشاغل خانگی از جمله شبکه‌سازی، برندسازی، ایجاد ارزش افزده، شیوه بازاریابی و فروش و ... پرداخته شد. در پایان مقرر گردید هنر زیلوبافی و کاربافی در اولویت اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در روستاه‌های شهرستان یزد قرار گیرد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز با سهمیه 1800 نفر، مجری این طرح در استان است

کلید واژه ها: مشاغل خانگی