رییس کمسیون فرهنگی شورای شهرمیبد: اقدامات جهاددانشگاهی یزد در توسعه خوشه زیلو قابل تقدیر است

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۳۵۶ فرهنگی تاپ خبر عمومی
در راستای توسعه همکاری نهادهای پشتیبان با خوشه زیلو تیم توسعه خوشه زیلو ضمن حضور در کمسیون فرهنگی شورای شهر میبد برنامه های خوشه زیلو را تشریح و زمینه همکاری را مطرح نمودند.
رییس کمسیون فرهنگی شورای شهرمیبد:  اقدامات جهاددانشگاهی یزد در  توسعه خوشه زیلو قابل تقدیر است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این جلسه رییس کمسیون فرهنگی شورای شهرمیبد نیز ضمن تشکر از اقدامات و فعالیت های جهاددانشگاهی یزد و شرکت شهرک های صنعتی در راستای اجرایی شدن خوشه زیلو ، امادگی اعضای شورا را برای توسعه همکاری ها اعلام نمود.
همچنین در این جلسه معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی یزد وعامل توسعه خوشه زیلو زمینه های مشترک همکاری و برنامه های عملی خوشه زیلو را تبیین نمود.

دکتر محمدرضا دهقانی ضمن ارائه پیشنهاداتی برای معرفی بیشتر زیلو اظهار کرد؛ حمایت از هنرمندان زیلوباف و هماهنگی در تبلیغات و اطلاع رسانی  از جمله برنامه های خوشه می باشد که مورد استقبال کمسیون فرهنگی شورای شهر قرار گرفت.

گفتنی است، مقرر شد در جلسات بعدی ابعاد دقیق تر این همکاری ها مشخص گردد.