دوره آموزشی خبرنگار معارفی در یزد برگزار شد

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۲ کد : ۴۰۴۵۳ فرهنگی تاپ خبر
دوره آموزشی خبرنگار معارفی به همت خبرگزاری بین‌المللی قرآنی (ایکنا) سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی یزد و مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین (ع) یزد برگزار گردید.
دوره آموزشی خبرنگار معارفی در یزد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دوره آموزشی خبرنگار معارفی به همت خبرگزاری بین‌المللی قرآنی (ایکنا) شعبه یزد و همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه یزد و مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین (ع) یزد با هدف آموزش اصول و مبانی اولیه خبرنویسی به بانوان علاقمند شهر یزد برگزار شد.

آموزش اصول اولیه خبرنویسی با تدریس امیر ترقی‌نژاد مدرس دانشگاه‌، آموزش عکاسی خبری بویژه عکاسی موبایلی و همچنین مبانی رسانه و روابط‌عمومی با تدریس مسعود میرجلیلی عکاس خبری و خبرنگار و همچنین معرفی نرم‌افزارهای ویژه ویرایش صوت، فیلم و عکس و آشنایی با خبرگزار‌ی‌ها و پایگاه‌های خبری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دروس ارائه شده در این دوره بود.

یادآور می‌شود این دوره که در محل مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین (ع) یزد برگزار شد، به افراد شرکت‌کننده بعد از دریافت حد نصاب نمره آزمون پایانی، گواهی‌نامه معتبر از سوی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد اعطا می‌شود.

کلید واژه ها: دوره های آموزشی خبرنگار

( ۱ )