۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۸۸۸۶ پژوهشی تاپ خبر
حضور ریاست جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و هنر در افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان یزد
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان یزد افتتاح شد

به گزار ش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد،نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد با شعار «پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید» در محل نمایشگاه‌های دائمی استان افتتاح شد.

این نمایشگاه که عصر دیروز سه شنبه با حضور «مسعود عظیمی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و جمعی از مسئولان یزد افتتاح شد، تا جمعه نورزدهم آذرماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ برای بازدید علاقمندان دایر است.

نمایشگاه مذکور مشتمل بر ۱۲۵ غرفه شامل ۱۸ غرفه فناوری اطلاعات، ۲۷ غرفه سازمان‌ها ودستگاه ها و ۸۵ غرفه مجموعه‌های دانش‌بنیان است.

حضور فعال سازمان ها و دستگاه های دولتی و دانشگاه های استان و تدارک برنامه های جانبی متنوع،از جلوه های بارز نمایشگاه امسال است.

کلید واژه ها: نمایشگاه