کارگاه آموزشی" زمستان سالم با گیاهان دارویی" توسط جهاددانشگاهی یزد برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۲۵۹ فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد کارگاه آموزشی " زمستان سالم با گیاهان دارویی" در دانشگاه یزد برگزار شد
کارگاه آموزشی" زمستان سالم با گیاهان دارویی" توسط جهاددانشگاهی یزد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، کارگاه آموزشی "زمستان سالم با گیاهان دارویی" در دانشگاه یزد به همت معاونت فرهنگی این سازمان برگزار شد.

گفتنی است؛ این کارگاه با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه یزد و به منظور افزایش سطح آگاهی دانشجویان از کاربرد گیاهان دارویی و نحوه استفاده از آنها برگزار شد.

همچنین این گزارش می افزاید؛ آشنایی با انواع مزاج ها و رژیم غذایی مناسب برای هر کدام، آشنایی با انواع گیاهان دارویی و کاربرد و نحوه استفاده   از آنها، از جمله مباحث مطرح‌ شده در این کارگاه آموزشی می‌باشد.

لازم بذکر است، کارگاه آموزشی مذکور در محل ساختمان تکتم پردیس خوابگاه خواهران دانشگاه یزد برگزار گردید.