تهیه محتوا و چاپ کتابچه راهنمای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه یزد

تهیه محتوا و چاپ کتابچه راهنمای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه یزد توسط مرکز تولید کالاهای فرهنگی ایران (مکفا)

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۵۶۱ فرهنگی
کتابچه راهنمای دانشجویان ورودی جدید مهر ۱۳۹۷ دانشگاه یزد به همت مرکز تولید کالاهای فرهنگی ایران (مکفا) طراحی و تولید گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،این کتابچه به درخواست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد با هدف آشنایی دانشجویان ورودی جدید با بخش‌های مختلف دانشگاه یزد، تولید و در زمان ثبت‌نام حضوری به دانشجویان ارائه گردید. تولید محتوای این کتابچه در سه ماه تابستان سال جاری و طی مصاحبه‌های متعدد با مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف دانشگاه و مطالعه اسناد و مدارک مرتبط انجام شده است.

معرفی خدمات و امکانات رفاهی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه یزد، اطلاعاتی در مورد شهر جهانی یزد، مطالبی در مورد زندگی دانشجویی و مهارت های آن از جمله بخش‌های مختلف این کتابچه می‌باشد.

لازم به ذکر است مرکز کالاهای فرهنگی ایران (مکفا) از جمله مراکز نوع ب فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد می‌باشد که تمرکز اصلی این مرکز، تولید محصولات مکتوب مبتنی بر اطلاعات در حوزه سبک زندگی سالم می‌باشد.

( ۱ )