بازدید رییس پارک علم و فناوری یزد از مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۲۳۰۰۶ پژوهشی تجاری سازی فناوری و اشتغال عمومی
رییس پارک علم و فناوری یزد به همراه معاون فناوری و نوآوری پارک از مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اشکذر به منظور تبادل پیشنهادات در راستای افزایش تعامل و همکاری بازدید نمودند.
بازدید رییس پارک علم و فناوری یزد از مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

به  گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، در این بازدید که با حضور دکتر لطفی رییس پارک علم و فناوری یزد ،مهندس شکوهی معاون فناوری و نوآوری و دیگر مسئولین پارک علم و فناوری برگزار شد، زارع معاون فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی به معرفی فعالیتها و اقدامات مرکز رشد پرداخته و ابراز امیدواری کرد تا با تعامل و همکاری بیشتر با پارک علم و فناوری فعالیتهای این مرکز در اشکذر گشترش یافته و خدمات بهتر و بیشتری به مردم این شهرستان به ویژه جوانان دارای ایده و خلاق ارائه نمود.

در ادامه دکتر لطفی با اظهار تمایل نسبت به همکاری هر دو دستگاه پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه همکاری ارائه نمودند.

مهندس شکوهی معاون فناوری و نوآوری پارک نیز ضمن ابراز امیدواری در جهت همکاری های فیمابین پیشنهاد ایجاد مرکز نواوری در این مرکز را ارائه نمودند.
بازدید کنندگان ضمن بازدید از سالن پرورش قارچ گانودرما، محل استقرار واحدهای فناور، سالن نشاء و دیگر قسمت های مرکز با سایر فعالیت های مرکز رشد گیاهان دارویی یزد آشنا گردیدند.