رییس جهاددانشگاهی: توان تولید «کیت» برای انجام ماهانه ۱۰۰۰۰۰۰ تست «کرونا» را داریم

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۹۴۵۵ تاپ خبر عمومی
دکتر طیبی گفت: در حال حاضر توان تولید کیت برای انجام ماهانه‌ یک میلیون تست کرونا را داریم، اما مسوولان از این ظرفیت استفاده نمی‌کنند و دلیل آن را نمی‌دانیم.
رییس جهاددانشگاهی: توان تولید «کیت» برای انجام ماهانه ۱۰۰۰۰۰۰ تست «کرونا» را داریم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در حاشیه بازدید از روند ساخت "برج فناوری" جهاددانشگاهی کرمانشاه با اشاره به شروع فعالیت‌های جهاددانشگاهی در بحث مقابله با کرونا از زمان شیوع این بیماری در چین، گفت: از همان زمان اپیدمیولوژیست‌ها پیش‌بینی شیوع این بیماری را در بسیاری کشورهای جهان داشتند و در همین راستا فعالیت‌های خود را در زمینه‌ی تولید "کیت" آزمایشگاهی جهت تشخیص این بیماری شروع کردیم.

وی افزود: در حال حاضر کیت‌های تولید شده که نسل جدید کیت‌های آزمایشگاهی محسوب شده و بسیار ارزشمند هستند در "پاستور" مورد تایید قرار گرفته و در حال تولید هستند.

دکتر طیبی تصریح کرد: هم‌اکنون ظرفیت تولید کیت برای انجام ماهانه یک میلیون تست کرونا را در کشور داریم، اما از این ظرفیت به‌طور کامل در کشور استفاده نمی‌شود.

وی با بیان این‌که هر کیت به‌طور میانگین چندین‌بار برای انجام تست کرونا استفاده می‌شود، گفت: جهت تولید ماهانه حدود 250 هزار کیت اعلام آمادگی کرده‌ایم، اما از این ظرفیت استفاده نمی‌شود و واقعا دلیل آن را نمی دانیم.

رییس جهاددانشگاهی به اقدامات دیگر این نهاد در بحث مقابله با کرونا هم اشاره کرد و افزود: موسسه رویان جهاددانشگاهی در بحث "سلول درمانی" اقداماتی خوبی با بیمارستان‌های مسیح دانشوری و شریعتی انجام داده که مراحل اولیه‌ی آن موفقیت‌آمیز بوده و فاز انتهایی آن تا شهریورماه تکمیل می‌شود.

وی افزود: در این روش با استفاده از «سلول درمانی» بافت فرسوده ریه بازسازی می شود که اقدام بسیار ارزشمندی است.

دکتر طیبی به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه‌ی تولید مواد شیمیایی ضدعفونی کننده و "گان" (لباس محافظتی) هم اشاره‌ای داشت و افزود: البته عمده‌ی فعالیت‌ها در زمینه‌ی تولید "کیت" و "سلول درمانی" متمرکز شده است.

 

40 طرح فناورانه‌ی بزرگ را در کشور در دستور کار داریم

رییس جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به نزدیکی چهلمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، گفت: این نهاد با هدف الگوسازی دستیابی به علم و فناوری در کشور راه‌اندازی شد و توسعه‌ی علمی و فناوری، تجاری‌سازی فعالیت‌های فناورانه و توسعه‌ی فعالیت‌های آموزشی و مهارتی همواره سه محور اصلی کار جهاددانشگاهی بوده که در هر سه محور به موفقیت‌های خوبی دست یافته است.

دکتر طیبی به فعالیت‌های مختلف جهاددانشگاهی در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، نفت و پتروشیمی، فنی و مهندسی، برق و الکترونیک  و... اشاره و از راه‌اندازی مرکز رویان، طراحی و ساخت دکل‌های حفاری نفت، ساخت تجهیزات "های‌تک" در حوزه‌ی برق و الکترونیک، اصلاح نژاد دام و تکثیر دام‌های مرغوب، ساخت فرستنده‌های رادیویی و اقدامات خوب در زمینه‌ی درمان بیماری‌های سرطان سینه، پارکینسون، زخم‌های دیابتی و... به‌عنوان شاخص‌ترین فعالیت‌های این حوزه ها یاد کرد.

وی افزود: تمام هدف جهاددانشگاهی از این اقدامات ایجاد خودباوری در جوانان ایرانی است و این‌که ما می‌توانیم تولیدکننده علم و فناوری باشیم و این قدرت و توان را داریم که این فناوری را کاربردی کرده و یک اقتصاد دانش بنیان متکی بر توان داخل داشته باشیم.

دکتر طیبی تصریح کرد: در حال حاضر که در آستانه‌ی چهلمین سالگرد جهاددانشگاهی هستیم، فعالیت‌های فناورانه‌ی بسیار بزرگی را در کشور در دستورکار داریم و با حمایت‌های مقام معظم رهبری هم‌اکنون 40 طرح فناورانه بزرگ را در کشور شروع کرده‌ایم.

رییس  جهاددانشگاهی با تاکید بر این‌که مشکلی در زمینه توسعه علمی و فناورانه در کشور نداریم، افزود: آن‌چه که نیاز داریم، بحث باور به این توانمندی از سوی مسوولان و مدیران و استفاده از این فناوری برای رفع نیازهای کشور و آماده‌سازی شرایط برای ورود محصولات فناورانه کشور به بازارهای خارجی و بین‌المللی است.

وی تصریح کرد: از دیگر نیازهای اساسی ما راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع در کشور است؛ ساخت این آزمایشگاه‌ها هزینه‌ی بالایی دارد و باید دولت در زمینه‌ی ساخت آن‌ها ورود کند.

دکتر طیبی افزود: اگر به همه‌ی این موارد توجه جدی شود، کشور در بازه‌ی زمانی کمی می‌تواند اغلب نیازهای خود را تامین کند و اقتصاد کشور مقاومتی شده و تعداد زیادی شغل آبرومند برای جوانان این مرز و بوم ایجاد می‌شود.

 

افتتاح فاز اول "برج فناوری" کرمانشاه؛ شهریورماه امسال

رییس جهاددانشگاهی در ادامه در بحث تکمیل برج فناوری کرمانشاه، کرونا را عاملی برای تاخیر در اجرای این پروژه عنوان کرد و افزود: قرار بود، فاز اول این پروژه 16 مردادماه امسال و هم‌زمان با سالروز تاسیس جهاددانشگاهی افتتاح شود که به دلیل کرونا این کار به تاخیر افتاده و به پایان شهریورماه موکول شد.

وی افزود: تکمیل فاز اول این پروژه نیازمند تامین اعتبار 40 میلیارد تومانی است که در توافق‌نامه‌ی صورت‌گرفته میان استانداری کرمانشاه، جهاددانشگاهی و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری مقرر شد این اعتبار توسط این سه بخش تامین شود.

دکتر طیبی تصریح کرد: برای تکمیل فاز دوم پروژه نیز اعتبار 15 میلیارد تومانی نیاز است که در صورت تامین اعتبار، این فاز از پروژه نیز ظرف 9 ماه به بهره‌برداری می‌رسد.


نظر شما :