انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی یزد و شرکت بهبود صنعت مهان

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۹۳۹۴ پژوهشی عمومی
تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد و شرکت بهبود صنعت مهان منعقد شد..

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ؛ تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد وشرکت بهبود صنعت مهان در زمینه فعالیت های تحقیقاتی ، آموزشی و ارائه خدمات تخصصی با موضوع خدمات مهندسی سطح منعقد گردید..

این گزارش می افزاید، انعقاد این تفاهم نامه گامی موثر در راستای هم افزایی فعالیت های مشترک دو مجموعه بخصوص در انجام طرح ها ی تحقیقاتی و همکاری در برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی می باشد.

همچنین لازم بذکر است، همکاری در زمینه ارائه خدمات تخصصی سطح بر اساس ظرفیت ها، امکانات و توان مندی های شرکت از جمله موارد ذکر شده در این تفاهم نامه است.