سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

کارگاه آموزشی فروش و برندینگ ویژه شرکت تعاونی های برتر را برگزار کرد

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۰ کد : ۱۳۴۵۵ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر عمومی
به همت دفتر تجاری سازی فنآوری و اشتغال دانش آموختگان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و در راستای انعقاد قرارداد همکاری بین دو سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، کارگاه آموزشی فروش و برندینگ در یزد برگزار شد.
کارگاه آموزشی فروش و برندینگ ویژه شرکت تعاونی های برتر را برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،امروزه کسب و کارهای نوپا برای پیشرفت و گسترش خود در بازار به مهارت های فروش و برند سازی نیاز دارند و حتی کسب و کارهای قدیمی نیز برای ماندن در بازار و رقابت، به برندسازی نیازمند هستند.

همچنین از جمله اهداف تعیین ‌شده برای این کارگاه، مهارت در زمینه برندسازی و افزایش فروش و بهبود عملکرد سازمانی در زمینه تبلیغات و برندینگ میباشد.

این گزارش می افزاید، کارگاه آموزشی فروش و برندینگ توسط باشگاه تعاون و کارآفرینی استان یزد برای مدیران و همکاران شرکت تعاونی های برتر برگزار شد.

لازم بذکر است، مدرس این دوره مهارتی، دکتر آرش بهرامی بود و در پایان برای شرکت کنندگان گواهی حضور صادر شد.