تولید رنگ های گیاهی در سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۳۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۶۹۹ پژوهشی مرکز رشد گیاهان دارویی تاپ خبر عمومی
تولید رنگ های گیاهی توسط مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی سازمان جهاد دانشگاهی یزد صورت میگیرد.
تولید رنگ های گیاهی در  سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، سید حمید میررکنی مدیرمرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی سازمان جهاد دانشگاهی یزد گفت:   از آن‌جا که گیاهان دارویی جزء اولویت‌های الف نقشه‌ی جامع علمی کشور می‌باشد و با توجه به مقاوم بودن گیاهان دارویی به خشکی و همچنین کم‌آبی استان یزد، سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد در سال 1394 موفق  به راه اندازی "مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی " شد .

وی افزود : این مرکز با همکاری متخصصین و اساتید فعال در زمینه گیاهان دارویی، فعالیت‌های خود را در جهت توسعه‌ی کشت گیاهان دارویی آغاز نمود که موفق به اخذ موافقت اصولی با اهداف کاشت، پرورش و توسعه گیاهان دارویی، فرآوری گیاهان داروی، فرآوری گیاهان صنعتی شد.

میررکنی  در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین این مرکز پس از بررسی و تحقیقات لازم بر روی گیاهان و پسماند های مختلف کشاورزی اقدام به تولید نمونه رنگ های طبیعی در طیف های مختلف از جمله قرمز، آبی ، قهوه ای، و ...  جهت استفاده در صنایع مختلف همچون نساجی، قالی بافی و ... جهت رنگرزی پشم و پنبه نموده است.

( ۳ )