انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشکده مواد نوین سرامیکی و مرکز پژوهش متالورژی رازی

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۹۹۲۴ پژوهشی تاپ خبر عمومی
تفاهم نامه همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد و مرکز پژوهش متالورژی رازی منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشکده مواد نوین سرامیکی و مرکز پژوهش متالورژی رازی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، تفاهم نامه ی همکاری مابین پژوهشکده مواد نوین سرامیکی جهاددانشگاهی استان یزد و مرکز پژوهش متالورژی رازی منعقد و زمینه فعالیت در ارائه خدمات آزمایشگاهی، پژوهشی و آموزشی خواهد بود.

گفتنی است، مرکز پژوهش متالورژی رازی با نزدیک به چهار دهه فعالیت از جمله مراکز پیشرو پژوهشی کشور در زمینه ­های علم و مهندسی مواد، متالوژی، شیمی، پلیمرها، سرامیک ها، طراحی محصول و فرآیندهای تولید مواد فلزی و غیر فلزی، مدل سازی و شبیه سازی فرآیند های طراحی و تولید مواد مهندسی می ­باشد.

این گزارش می افزاید، انعقاد این تفاهم نامه گامی موثر در راستای هم افزایی فعالیت­ های مشترک دو مجموعه بخصوص در زمینه­ های استفاده از توان علمی متخصصان دو طرف در قالب انجام طرح­ های پژوهشی بنیادی، کاربردی، توسعه ای و راهبری می باشد.

لازم بذکر است، طراحی و برگزاری همایش­ ها، کارگاه­ ها و نشست ­های علمی و تخصصی، ارائه خدمات مشاوره ­ای، تولید محتوای علمی شامل چاپ و انتشار کتب و مقالات تخصصی، تبادل تجربیات و انجام آزمایشات تخصصی مورد نیاز از جمله موارد ذکر شده در این تفاهم نامه است.