انتصاب سرپرست معاونت آموزشی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۰ کد : ۹۰۳۲ پژوهشی عمومی
در حکمی از سوی دکتر کیوان مجیدزاده، دکتر علیرضا خوشدل به عنوان سرپرست معاونت آموزشی پژوهشکده جهاددانشگاهی منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت آموزشی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، دکتر کیوان مجیدزاده رییس این پژوهشکده، دکتر علیرضا خوشدل را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی پژوهشکده جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است؛ پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با تکیه بر تعهد و تخصص و روحیه انقلابی جهادگران خود، مسیر بالنده‌ای را در پیش گرفته و موفقیت‌های مستمر و رشد روز افزون و تصاعدی این مجموعه پرتوان در عرصه پژوهش، فناوری و خدمات تخصصی، آینده‌ای درخشان را برای پژوهشکده معتمد تضمین و ترسیم می‌نماید. در این راستا مقوله آموزش، جایگاهی اصیل و بی بدیل در اولویت‌ها و سیاست‌های کلان پژوهشکده داشته و با توجه به گسترش چشمگیر پروژه‌های پژوهشی، فناورانه و خدمات تخصصی، لازم است که پروژه‌های آموزشی نیز مورد توجه و اهتمام جدی قرار گرفته و همگام با سایر فعالیت‌ها ارتقا یافته و گسترش یابد. رویکرد علمی در طراحی و تعریف پروژه‌های هدفمند آموزشی در راستای دانشگاه نسل سوم و توجه به استحصال منافع مادی برای پژوهشکده، اهم اولویت‌هایی است که شایسته است در دستور کار قرار گیرد.

( ۱ )