۲۹ خرداد ماه؛ گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در همدان برگزار می‌شود

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۳ کد : ۸۸۴۲ تاپ خبر عمومی
گردهمایی رؤسای سازمان‌ها، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز جهاددانشگاهی به میزبانی جهاددانشگاهی واحد همدان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، 29 و 30 خردادماه گردهمایی رؤسای جهاددانشگاهی با حضوررییس و معاونان این نهاد و رؤسای سازمان‌ها، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، مؤسسات آموزش عالی و علمی- کاربردی و مراکز این نهاد در جهادانشگاهی واحد همدان برگزار می شود.

گفتنی است، در حاشیه این گردهمایی نشست هم اندیشی با موضوعات؛ نقش و جایگاه جهاددانشگاهی در گام دوم انقلاب اسلامی، تحلیل شرایط فعلی کشور و نقش آفرینی جهاددانشگاهی در رفع نیازهای نوآورانه کشور، تربیت مدیران جوان انقلابی، همکاری های بین واحدی و توسعه آن  برپا می شود.