انتصاب رییس بنیاد کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۵ کد : ۸۶۹۱ عمومی
دکتر عزیزاله جعفری به عنوان رییس بنیاد کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ منصوب شد.
انتصاب رییس بنیاد کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ دکترسیدسعید هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ  طی حکمی دکتر عزیزاله جعفری را به ریاست بنیاد کسب و کار این دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: امید است در مسیر تحقق دانشگاه کارآفرین، بسترهای مناسب برای پرورش کارآفرینان آینده و نیز عملکرد کار آفرینانه مجموعه دانشگاه از طریق راه اندازی، تکمیل و توسعه مراکز کسب و کار و ملزومات آنها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه فراهم گردد و گام‌های موثری برداشته شود.

همچنین در حکم جداگانه‌ای از دکتر مجتبی آقایی سربرزه در مدت تصدی مدیرعاملی بنیاد کسب و کار دانشگاه تشکر و قدردانی گردید.

دکتر جعفری عضو هیات علمی گروه صنایع دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ بوده و از سوابق متعدد پژوهشی، علمی و اجرایی برخوردار است.

وی سوابقی چون؛ معاونت پژوهشی دانشگاه علم و فرهنگ، عضویت در هیات مدیره مرکز توسعه تعالی در مدیریت پروژه پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی، مدیر طرح تولید ناب و تعالی سازمانی شرکت ایران خودرو­دیزل، رئیس هیات مدیره شرکت گروه مشاوران بهبود ایمان(گمبا)، مشاور و کارشناس ارشد سازمان ملی بهره‏ وری ایران و... را در کارنامه کاری خود دارد.