معاون آموزشی جهاددانشگاهی یزد خبر داد؛ تخفیف‏‏‌های ویژه بسته‎‎های آموزشی ترم تابستانی جهاددانشگاهی

۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۹ کد : ۸۵۲۷ آموزشی تاپ خبر عمومی
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اشاره به بسته‎‎های آموزشی ترم تابستانی این سازمان با تخفیف‏‏‌های ویژه، از ادامه ثبت نام این دوره و آغاز کلاس‎‎ها از اواخر خردادماه خبر داد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد «احمد افروزیان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا - منطقه یزد، با بیان این که آموزش‎‎های کوتاه مدت در جهاددانشگاهی استان به سه شکل آموزش‎‎های عمومی، آموزش‌‌های کارکنان دولت و آموزش‌‎‎های تخصصی و شغل محور به مخاطبان ارائه می‎‎شود، تصریح کرد: آموزش‎‎های عمومی در قالب گروه‎‎های آموزشی زبان‎‎های خارجی، حسابداری و مدیریت، فنی  و مهندسی، کشاورزی، کامپیوتر، پزشکی، علوم انسانی و هنر و معماری شامل حال همه شهروندان در مقاطع سنی مختلف می‎شود.

وی در مورد دوره‏‏‌های آموزشی کارکنان دولت نیز گفت: سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در راستای نظام ارتقای کارکنان دولت اقدام به برگزاری دوره‏های آموزشی عمومی و تخصصی ویژه‌ی کارکنان دولت، سازمان‎‎ها و پرسنل صنایع می‎کند.

معاون آموزش جهاددانشگاهی یزد خروجی آموزش‎‎های شغل محور این سازمان را اشتغال کارآموزان ذکر و در این باره به عنوان نمونه در ذیل گروه آموزشی پزشکی به دوره‌‌های تکنسین داروخانه، منشی‎‎گری پزشکی، دستیار کنار دندانپزشک و ثبت نسخ داروخانه اشاره کرد.

وی در همین مورد آموزش‎‎ پرورش گیاهان زینتی و آپارتمانی، کارگاه‎های پرورش زالو و دوره‎‎های کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی یا در مجموعه دوره‏‏‌های هنر و معماری، آموزش دکوراسیون داخلی، الگوسازی، طراخی و دوخت لباس، منبت کاری و طراحی طلا و جواهرات با نرم افزار Matrix را از نمونه آموزش‎‎های شغل محور جهاددانشگاهی یزد نام برد.

افرزویان با اشاره به فرارسیدن فصل تعطیلات و اهمیت غنی‎‎سازی اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان، اظهار کرد: در همین راستا علاوه بر آموزش‎‎های متنوع جهاددانشگاهی، بسته‎‎های آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان تعریف شده که در قالب آنها علاوه بر طراحی رشته‎‎های مختلف و جذاب، سعی شده تا با زمان‎‎بندی مناسب کلاس‎‎ها، نگرانی خانواده‎‎ها به ویژه والدین شاغل مرتفع شود.

وی کلاس‎‎های این بسته‎‎های آموزشی را شامل تجوید و روخوانی قران، چرتکه، کامپیوتر کودکان، کارگاه انیمیشن، رباتیک، پرورش خلاقیت، کارگاه فن بیان و سخنوری، آشنایی با فناوری نانو، نقاشی کودکان، خوشنویسی با خودکار، کارکاه قصه گویی، تکنیک  های شعرخوانی، کارگاه مدیریت استرس و کارگاه اعتماد به نفس و غیره عنوان کرد.

وی با اشاره به این که در تدوین این بسته‎‎های آموزشی سعی شده تا تمام سلایق پوشش داده شود، گفت: این بسته‎‎های آموزشی علاوه بر تخفیف‎‎های معمول اقشار مختلف مانند فرهنگیان، مددجویان کمیته امداد و غیره همراه با تخفیف‎‎های ویژه‎‎ای به همه‌ی مخاطبان ارائه می‎‎شود.

افروزیان از دیگر ویژگی‎‎های این بسته‎‎های آموزشی را ارائه آموزش‎‎های ویژه والدین همزمان با برگزاری دوره‎‎های اموزشی فرزندانشان بیان و از جمله این دوره‎‎های ویژه والدین به مهارت‎‎های فرزندپروری، دوره‎‎های قصه گویی ویژه مادران، آشنایی و مقابله با آسیب‎‎های فضای مجازی، پرورش ماهیان آکواریومی، پرورش گیاهان زینتی و آپارتمانی، چیدمان منزل، تغذیه و دیابت و غیره اشاره کرد.

وی با بیان این که دوره‎‎های آموزشی جهاددانشگاهی در شش مرکز در شهرستان یزد و یک مرکز در شهرستان اردکان دایر می‌باشد، خاطرنشان کرد: ثبت نام در ترم تابستانی دوره‎‎های آموزشی جهاددانشگاهی از چهارم خردادماه با مراجعه حضوری به مراکز یا از طریق سایت www.jdyazd.ac.ir آغاز شده و همچنان ادامه دارد و شروع کلاس‌‌ها برای کودکان و نوجوانان از 28 خردادماه و برای دانشجویان و بزرگسالان از دهم تیرماه خواهد بود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان استفاده از اساتید ممتاز و ارائه گواهی  نامه‎‎ معتبر و مورد تایید سازمان‎‎های ذیربط را از ویژگی‎‎های دوره‎‎های آموزشی جهاددانشگاهی خواند و در پایان آدرس مراکز آموزشی این سازمان در استان یزد را شامل؛ مرکز شماره یک به آدرس: چهارراه فرهنگیان، بلوار شهید پاکنژاد، نبش کوجه دکتر اعلم به شماره تلفن 37248834، مرکز شماره دو به آدرس: خیابان آیت الله کاشانی، ابتدای بلوار خاتم یزدی به شماره تلفن 38263215، مرکز شماره سه: آزادشهر، فلکه به شماره تلفن سوم 37226555، مرکز شماره چهار: امامشهر، ابتدای 52 متری به شماره تلفن 35261451، مرکز شماره پنج: صفاییه، خیابان منتظرالفرج، نبش خیابان ارشاد به شماره تلفن 38267012، مرکز شماره شش: بلوار دهه فجر، کوچه فجر به شماره تلفن 36282290 و مرکز اردکان به آدرس میدان چادرملو، دانشکده هنر و معماری(دانشکده فرش سابق) با شماره تلفن 32231098، اعلام کرد.

( ۸ )