رییس جهاددانشگاهی مطرح کرد: تأسیس ایکنا، گامی بلند در فناوری اطلاعات دینی / راه‌اندازی پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآنی از برنامه‌های جهاددانشگاهی است

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۷ کد : ۸۱۶۸ فرهنگی عمومی
دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم شانزدهمین سال تأسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: جهاددانشگاهی، مولود مبارک انقلاب اسلامی از ابتدای تأسیس خود به ترویج فرهنگ قرآنی با رویکرد عمق‌بخشی به مطالعات قرآنی اهتمام داشته است و در ادامه مسیر خود با تأسیس خبرگزاری ایکنا گامی جدید در مسیر فناوری اطلاعات قرآنی برداشت.
رییس جهاددانشگاهی مطرح کرد: تأسیس ایکنا، گامی بلند در فناوری اطلاعات دینی / راه‌اندازی پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآنی از برنامه‌های جهاددانشگاهی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایکنا، مراسم شانزدهمین سال تأسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شامگاه پنج‌شنبه دوم خردادماه در سالن نشست‌های بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم واقع در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

رییس جهاددانشگاهی  و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم شانزدهمین سال تأسیس خبرگزاری ایکنا با قدردانی از زحمات مدیران این خبرگزاری و دست‌اندرکاران آن در طول ۱۶ سال گذشته اظهار کرد: همه ما وظیفه داریم در خواندن درست، فهم صحیح و هر فعالیتی که مربوط به قرآن کریم است، تلاش کنیم.

وی افزود: جهاددانشگاهی، مولود مبارک انقلاب اسلامی از ابتدای تأسیس خود به ترویج فرهنگ قرآنی با رویکرد عمق‌بخشی به مطالعات قرآنی اهتمام داشته است و در ادامه مسیر خود با تأسیس خبرگزاری ایکنا گامی جدید در مسیر فناوری اطلاعات قرآنی برداشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم عمل به قرآن گفت: اگر ما به عنوان مسلمان و شیعه معتقدیم که قرآن کریم، برنامه جامع رسیدن به سعادت در دنیا و آخرت است باید برای آن الگوسازی و تعالیم آن را در جامعه پیاده‌سازی کنیم.

رییس جهاددانشگاهی ادامه داد: یکی از تعالیم قرآنی، دعوت به آگاهی و فهمیدن و دین اسلام نیز مظهر علم و دانش است. اگر می‌خواهیم قرآنی زندگی کنیم باید علم را جدی بگیریم، جهاددانشگاهی که نهادی الگوساز به شمار می‌رود، توانمندی‌های خود را در زمینه تولید علم و کاربردی‌سازی آن نشان داده است که از این رو، مسئولان باید توجه بیشتری داشته باشند.

دکترطیبی در پایان با اشاره به لزوم کمک مجلس شورای اسلامی در بحث بودجه قرآنی جهاددانشگاهی اظهار کرد: یکی از برنامه‌های جهاد، پیگیری راه‌اندازی و تقویت پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآنی است که اگر این ایده بخواهد به خوبی عملیاتی شود، نیاز به بودجه و حمایت کافی دارد.

گفتنی است، این مراسم با حضور جمعی از مسوولان سیاسی و فرهنگی کشور و شخصیت‌هایی همچون دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالهادی فقهی زاده رییس نمایشگاه قرآن و معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکترفاطمه ذوالقدر، زهرا سعیدی، حجت‌الاسلام احمد سالک، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی،دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، ابوالقاسم رییسی مدیر کل روابط عمومی جهاددانشگاهی، حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی مدیرمسوول روزنامه اطلاعات، حجت‌الاسلام محمدرضا نورالهیان مشاور عالی رییس کتابخانه ملی و حسن بیادی فعال قرآنی برگزار شد.


نظر شما :