پیام تقدیر معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به رئیس دانشگاه علم و هنر

۲۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰ کد : ۷۵۴۴۰ آموزشی تاپ خبر
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، با ارسال پیامی به دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر از تلاش‌های ایشان در ارتقای علمی و توسعه امور دانشجویی قدردانی کرد. در این پیام، داداش‌پور ضمن تقدیر از همکاری‌های صمیمانه دکتر طالبی، تلاش‌های مستمر ایشان را الگویی موفق برای سایر دانشگاه‌ها دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، طی پیامی صمیمانه خطاب به دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، مراتب تقدیر و تشکر خود را از تلاش‌های گسترده و مستمر ایشان در راستای اعتلای علمی، ارتقای وضعیت دانشجویان و توسعه دانشگاه‌های کشور ابراز کرد.

در متن این پیام، داداش‌پور با زبان احترام و ارادت، از زحمات دکتر طالبی در زمینه بهبود و توسعه امور دانشجویی و نیز همکاری‌های مؤثر و سازنده در دوران مسئولیت خود در سازمان امور دانشجویان قدردانی کرده و بیان داشت:

«سلام علیکم
با احترام و امتنان بسیار، شکوفه های درود بی کران و امواج دریای ارادت خویش را به ساحل مصفای وجود جود آمیزتان می افشانم و همواره شاکر کرامت و کوشایی شما برادر معزز در عرصه اعتلای علم و پویایی امور دانشجویی در تمامت میهن عزیزمان هستم و با تقدیم این رقیمه، مراتب سپاس و ثنای خویش را از جهد جمیل جنابعالی در راستای توسعه کمی و کیفی مسائل و موضوعات مرتبط با امور دانشجوان و همراهی و همدلی و همیاری تان در ایام و صباحی چند که مسئولیت سازمان امور دانشجویان را بر عهده داشتیم ، به منصه ابراز می آورم و به این تمجید مجد و تجلیل جلالت، مقامتان، مباهات می ورزم. از ساحت حضرت سبحان، خواهان آنم که در هر مکان و منزلتی که هستید از توفیق و تایید الهی به نحو اکمل، بهره مندتان سازد.»

داداش‌پور در این پیام با اشاره به تلاش‌های مستمر دکتر طالبی در توسعه امور دانشجویی و ارتقای سطح علمی دانشگاه‌ها، از زحمات و خدمات ایشان تقدیر و تجلیل نمود.