اینفوگرافیک معرفی دستاوردهای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد (سال ۱۴۰۲ الی ۱۴۰۳)

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۸ کد : ۷۴۴۷۴ تاپ خبر عمومی

جهاددانشگاهی فعالیت خود را در استان یزد در قالب دفتر جهاددانشگاهی از سال 1371 آغاز نمود و در سال 1373 به واحد استان یزد ارتقا یافت . با گسترش فعالیت‌های جهاددانشگاهی و شکل گیری موجودیت‌های حقوقی وابسته به این نهاد در استان یزد در سال 1393 با مصوبه هیات امنای جهاددانشگاهی،  واحد یزد به سازمان جهاددانشگاهی ارتقا یافت.
سازمان یزد به عنوان بخشی از شبکه عظیم فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی در سطح کشور در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت دارد. دانشگاه علم و هنر و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی نیز از جمله مراکز وابسته به این نهاد در استان یزد هستند. در حال حاضر جهاددانشگاهی استان یزد با ده ها عضو هیات علمی و دانشگاهی یکی از مراکز مهم دانشگاهی استان یزد محسوب می شود که نقش موثری در توسعه فناوری و نوآوری یزد ایفا می‌نماید.