رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با تبریک روز خبرنگار،از خبرنگاران جهاددانشگاهی تقدیر کرد

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۹ کد : ۷۴۴۷۲ تاپ خبر عمومی

به مناسبت روز خبرنگار؛ رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در گفتگو با روابط عمومی این سازمان از خبرنگاران ایسنا، ایکنا و بازار کار جهاددانشگاهی تقدیر کرد. محمدرضا دهقانی فیروزآبادی گفت؛ بسم الله الرحمن الرحیم "إِنَّ هَٰذَا لَهُوَ الْقَصَصُ الْحَقُّ، سخنی که در حال پخش شدن در بین جامعه مردم است، باید حق باشد. (سوره آل عمران) به راستی که خبرنگاری رسالت خطیر و بزرگی است و بیان سخن حق مجاهدتی عظیم و فداکاری بزرگی می طلبد. دهقانی با اشاره به سختی های کار خبرنگاری عنوان کرد؛ به جرات میتوان گفت خبرنگاران تصویرگر دوران خود و وجدان بیدار جامعه می باشند و سلامت فکری و فرهنگی هر جامعه مرهون زحمات و تلاش های بی وقفه آنهاست. وی افزود؛ ۱۷مرداد ماه سالروز شهادت محمود صارمی، شهید عرصه خبرگزاری و روز خبرنگار را گرامی می داریم و این روز را به خبرنگاران پر تلاش و حقیقت طلب که با هدف روایت حقیقت، بیرق بزرگ " آگاهی بخشی" را بر دوش کشیده و خاضعانه و بی ادعا وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند و به ویژه خبرنگاران جهاددانشگاهی، خبرگزاری ایسنا و ایکنا و بازارکار تبریک میگویم و از تلاش های صادقانه همه عزیزان تقدیر و تشکر می کنم.