مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در سازمان یزد برگزار شد

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۸ کد : ۷۴۴۲۹ تاپ خبر عمومی
مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در سازمان یزد برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ مراسم گرامیداشت تشکیل جهاددانشگاهی با حضور اعضای جهاددانشگاهی یزد روز دوشنبه ۱۵ مردادماه در محل این سازمان برگزار شد.
در این مراسم که با زیارت پرفیض عاشورا آغاز گردید، دکتر محمدرضا دهقانی فیروزآبادی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ضمن تبریک سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، از تلاش های جهادگران این سازمان در یکسال گذشته تمجید کرد.
وی در ادامه به یادآوری خاطرات، فعالیت ها و از خود گذشتگی اعضای این سازمان از بدو تشکیل تاکنون پرداخت و موفقیت های سازمان یزد را نتیجه تلاش های جهادگران دانست.
در این مراسم دکتر سیدسعید هاشمی (رئیس اسبق جهاددانشگاهی یزد که از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۳ مسئولیت واحد یزد را بر عهده داشتند)  با ارتباط تصویری و برخط با اعضای سازمان یزد دیدار و گفتگو کرد.
گفتنی است نمایش تصاویر قدیمی جهادگران یزد، تعریف خاطرات قدیمی توسط اعضای سازمان، برگزاری مسابقه گروهی و تجلیل از اعضای بازنشسته سازمان از دیگر برنامه های این مراسم بود.