به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد جهاددانشگاهی؛

تجدید پیمان جهادگران جهاددانشگاهی استان یزد با مقام شهدا به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۸ کد : ۷۴۱۹۴ تاپ خبر عمومی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و رئیس دانشگاه علم و هنر به همراه معاونین و جمعی از اعضای این سازمان بر مزار مطهر شهید حسینعلی شمسی پور از شهدای جهاددانشگاهی حضور پیدا کردند.

گفتنی است ویژه برنامه های گرامیداشت تشکیل نهاد جهاددانشگاهی در سازمان یزد، صبح روز شنبه ۱۳ مرداد ماه، با حضور بر مزار مطهر شهید شمسی پور و تجدید پیمان با مقام شهدا آغاز گردید.
لازم بذکر است در این مراسم برادران شهید شمسی پور به یادآوری خاطرات، شجاعت و ویژگی های اخلاقی شهید شمسی پور پرداختند.

( ۱ )