به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد جهاددانشگاهی؛

مصاحبه با رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۳ کد : ۷۴۱۶۶ تاپ خبر عمومی
مصاحبه با رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در مصاحبه ای که به مناسبت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی انجام شد اظهار داشت؛ جهاددانشگاهی در استان یزد در سال ۱۳۷۱ فعالیت خودش را آغاز نموده و در سال ۱۳۷۳ به عنوان واحد جهاددانشگاهی یزد شناخته شده است و در پی گسترش فعالیت های جهاددانشگاهی در یزد، سرانجام در سال 1393 سازمان جهاددانشگاهی یزد شکل گرفته است که علاوه بر واحد جهاددانشگاهی مجموعه های دانشگاه علم و هنر و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی را هم در کنار خود دارد.
ایشان در ادامه بیان داشت؛ سازمان جهاددانشگاهی یزد به عنوان یکی از اجزای شبکه گسترده جهاددانشگاهی همواره تلاش کرده است که نقش خودش را در برنامه های ملی این نهاد به خوبی ایفا نماید که از جمله آنها فعالیت های آموزشی مثل برگزاری آزمون ها، اجرای کانون های ارزیابی شایستگی و .... می توان نام برد.
محمد رضا دهقانی در ادامه به بیان بعضی دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی یزد در سال 1402 پرداخت:
دانشگاه علم و هنر در سال 1402 در رتبه ششم رده بندی دانشگاه های غیرانتفاعی کشور قرار گرفته است که از این حیث مایه مباهات سازمان  یزد است ، علاوه بر این جهاددانشگاهی نقش موثری در راستای توسعه آموزش های تخصصی از جمله در حوزه راه آهن داشته است.
در چندین سال اخیر حوزه فرهنگی  سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار کننده برتر مناظره های دانشجویی در سطح کشور شناخته شده است. همچنین پروژه خوشه زیلو به کارفرمایی شرکت شهرک های صنعتی و کارگزاری جهاددانشگاهی، به عنوان خوشه برتر کشور شناخته شد.
وی در ادامه بیان داشت؛ پژوهشکده مواد نوین سرامیکی این سازمان بر روی فناوری کاتالیست خودرو دستاوردهای خوبی را داشته است، کارخانه تولید کاتالیست های خودرو مراحل اجرایی خودش را پشت سر میگذارد و امیدواریم که هرچه زودتر فناوری حاصل شده در بازار نیز حضور پیدا کند.
سازمان جهاددانشگاهی در تلاش است آموزش های تخصصی را در سازمان یزد گسترش دهد و  آموزش های پزشکی، صنایع خلاق و فرهنگی و همچنین آموزش های تخصصی معدن  نیز در این سازمان انجام گیرد
در حوزه پژوهش و فناوری ، مرکز خدمات سازمانی یزد و همچنین مرکز درمان دیابت با اتکا به طب سنتی و کلینیک سلامت خانواده از جمله برنامه های آتی سازمان می باشد
ایشان ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای فناورانه و نوآورانه جهاددانشگاهی که در شبکه گسترده این نهاد ایجاد  شده  در سطح استان یزد نیز شاهد استفاده و کاربرد آنها باشیم ،
دانشگاه علم و هنر به عنوان دانشگاه جهاددانشگاهی در استان یزد علاوه بر موضوعاتی که برای اشتغال فارغ التحصیلان همواره مورد توجه داشته و بر آن تاکید دارد تجاری سازی یافته های پژوهشی و دستاوردهای علمی اعضای هیات علمی خود را در قالب ایجاد شرکت و هسته های فناور و دانش بنیان دنبال خواهد کرد.

کلید واژه ها: سالگرد