در نشست صمیمی مدیرکل حراست جهاددانشگاهی با مسئولان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر، بر حفظ امنیت و صیانت از دستاوردها و همکاری و تعامل در این زمینه تاکید شد.

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۵ کد : ۷۳۴۰۶ تاپ خبر عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد در نشستی صمیمی که روز سه‌شنبه 19 تیرماه 1403 با حضور دکتر سیدیوسف حسینی، مدیرکل حراست جهاددانشگاهی، مسئولین سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر در سالن جلسات سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد، طرفین در خصوص مسائل مختلف مربوط به حراست و امنیت این دو مجموعه آموزشی و پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست، حسینی ضمن تاکید بر ضرورت حفظ امنیت و صیانت از دستاوردهای جهاددانشگاهی در استان یزد گفت: "حراست جهاددانشگاهی باید با هوشیاری و دقت و با استفاده از تمام امکانات و تجهیزات خود، از محیط‌های آموزشی و پژوهشی این نهاد در برابر هرگونه تهدید و خطری محافظت کند."

وی همچنین بر لزوم همکاری و تعامل بین حراست جهاددانشگاهی، سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر در این زمینه تاکید کرد و گفت: "این سه مجموعه باید با یکدیگر هم‌فکری و همکاری داشته باشند تا بتوانند امنیت و آرامش را برای دانشجویان، اساتید و کارکنان خود فراهم کنند."

در ادامه این نشست، مسئولین سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر به ارائه گزارش عملکرد خود  پرداختند و همچنین به بیان چالش‌ها و مشکلات خود در این زمینه اشاره کردند.

در پایان این نشست، طرفین بر ادامه همکاری و تعامل خود در زمینه حراست و امنیت تاکید کردند و ابراز امیدواری نمودند که با تلاش و همدلی یکدیگر، بتوانند محیطی امن و آرام برای جهاددانشگاهی فراهم کنند.