برگزاری نشست رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اعضا سازمان

۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۵ کد : ۷۳۱۵۹ تاپ خبر عمومی
برگزاری نشست رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اعضا سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، جلسه عمومی با حضور رئیس، معاونین و اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار گردید

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این نشست که در محل سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار گردید، ضمن عرض تبریک به مناسبت عید غدیرخم ، به بررسی و تشریح طرح معراج ، همچنین گزارش هزینه‌ها و درآمدهای سال گذشته سازمان و پیش بینی و برآورد آن در سال جاری، طرح نظام پیشنهادات و برنامه‌های پیش‌رو  و اهداف سازمان توضیحاتی را به  اعضا ارائه نمود.

وی در ادامه از اعضا خواست تا با همکاری و  تلاش بیشتر در جهت پیشرفت و ارتقا سازمان تلاش نمایند. در انتها معاونین و رئیس سازمان به سوالات و پرسش‌های مطرح شده توسط اعضا پاسخ دادند.

همچنین محمدرضا دهقانی فیروزآبادی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری برنامه ریزی شده است که جلسات عمومی به صورت مکرر و فصلی با حضور یکی از معاونین محترم دفتر مرکزی برگزار خواهد شد.
در حاشیه این مراسم ، به مناسبت عید سعید غدیرخم مولودی خوانی و مراسم بزرگداشت برگزار گردید