اولین جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در سال ۱۴۰۳

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۸ کد : ۷۰۴۶۸ تاپ خبر
اولین جلسه شورای هماهنگی سازمان در سال ۱۴۰۳ با حضور روسای محترم سازمان جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و هنر و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی و معاونین محترم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، اولین جلسه شورای هماهنگی سازمان در سال 1403 تشکیل شد. حاضران در این جلسه گزارشی از فعالیت های مربوط به حوزه خود را ارائه و مهمترین برنامه ها و فعالیت های پیش رو را معرفی کردند.
در ادامه درباره موضوعات مختلف جهت هماهنگی بین اجزای سازمان گفتگو و تبادل نظر شد.
لازم به ذکر است در این جلسه درباره طرح کارخانه کاتالیست خودرو، برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش، آموزش های کوتاه مدت و مهارتی، رویداد ملی  هوش مصنوعی ، کارگاه آموزشی اعضای هیات علمی و مراسم  روز معلم تبادل نظر و گفتگو شد و تصمیمات لازم برای انجام این فعالیت ها و هماهنگی های لازم اتخاذ گردید‌
گفتنی است شورای هماهنگی براساس آئین نامه اجرایی تشکیل سازمان های جهاددانشگاهی یکی از ارکان سازمان محسوب می شود که هماهنگی بین اجزای سازمان و همچنین بررسی و رصد جریانات فرهنگی، علمی، اقتصادی و پژوهشی کشور و تدوین برنامه های سالانه و کوتاه مدت از جمله وظایف این شورا می باشد.